+36 1 322 0032 | BELÉPÉS
travelorigo.com

Irány Velence – Budapestről, busszal!

2017. május 26., péntek 8:36:41
Irány Velence – Budapestről, busszal!

Olaszország egyik legkedveltebb turisztikai célpontja, a világ legromantikusabb városa a 118 kis szigetből álló, hidakkal, csatornákkal összekötött gyémánt: Velence. Budapestről az egyik legkényelmesebb megoldás, ha Velence az úti célunk a buszos közlekedés. A járatok komfortosak, kényelmesek, lehetőséget biztosítanak a pihenésre, nézelődésre, míg ha autóba ülne fáradtsága, dekoncentráltsága ellenére is figyelnie kellene. A buszos utazás egyik legkiemelkedőbb előnye a szabadság: nincs sem időhöz, sem szabályokhoz kötve. Velence színpompás világában nem kell nemet mondania egy nevezetes borkülönlegességre, s ha két állomás között pihenni támadna kedve, a buszban erre is nyílik lehetősége. Kényelem, szabadság, gyorsaság, és egyszerűség – ez jellemző a Budapest Velence közötti buszos kirándulásra.

Amikor Velencében járunk szinte biztosak lehetünk abban, hogy építészeti, művészeti csodáit eleink is épp úgy szemlélhették, ahogy mi. Bár a turizmus némileg koptatott ragyogásán, ám még így is korhűen adja vissza mindazon értékeket, melyek évszázadok óta királynővé avanzsálják. Az Adria királynője, a fény, a víz városa, élő múzeum az UNESCO Világörökség része lagúnáival, látnivalóival, híres fesztiváljaival együtt.

Időjárás, tömeg, és a környezeti hatások szempontjából a tavasz, és az ősz a legalkalmasabb a város megismerésére. Igaz, a nyári hőség sem jelenthetne akadályt a légkondicionált busz adta komfortos kényelemben. A városban nem csak a művészeti, építészeti látványosságok megtekintésére van mód, hanem fürdésre, a környező települések végiglátogatására, s kirándulások szervezésére is.